Fandt du ikke din profil?

Send online eller med posten

Send online eller med posten

Hvis du ikke kan finde en matchende profil, har du også mulighed for at sende tværsnittet med posten, eller et klart billede ved hjælp af vores online form. Hvis du vælger at sende billede af tværsnittet online, vil du modtage et svar indenfor 24 timer. Vælger du at sende tværsnittet med posten, vil du modtage et svar typisk efter 3 hverdage

Eksemplerne nedenfor viser hvordan billedet kan være, og hvordan den ikke skal være. Det er vigtigt at vi kan se mønsteret i profilen på billedet.

Ved hjælp af formen nedenfor har du mulighed for at sende et billede af tværsnittet online. Du skal blot tage et klart billede af tværsnittet, uploade billedet og sende formen.

Hvis du ikke har mulighed for at sende et billede af tværsnittet, eller vil hellere sende den via posten, har du også mulighed for det.

Du skal blot hente vores PDF bestillingsblanket, udfylde felterne og sende den til vores adresse sammen med tværsnittet(erne).

Hent bestillingsblanket

Hvorfor vælge Gastroparts

Når du vælger en løsning hos Gastroparts, får du ikke kun en leverandør, du får en samarbejdspartner, der ønsker, at du får den bedst mulige løsning til dine behov. Du skal være helt tryg ved at vælge os

Storkundefordele

Som storkunde behøver du aldrig være i tvivl om, hvem du skal ringe til. Du bliver automatisk tilknyttet en erfaren tekniker med et solidt kendskab til vores produkter og services, så er du sikker på at få klar besked, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Konkurrencedygtige priser

Hos Gastroparts har vi mange års erfaring med storkøkken service og reservedele. Vi bestræber os på, at kunne tilbyde de bedste produkter til konkurrencedygtige priser og yde en god og individuel rådgivning.

Altid professionel service

Når du vælger en løsning hos Gastroparts, får du ikke kun en leverandør, du får en samarbejdspartner, der ønsker, at du får den bedst mulige løsning til dine behov. Du skal være helt tryg ved at vælge os.

Vi er altid til rådighed

Hos Gastroparts står vi altid klar til at hjælpe dig. Er uheldet sket, og står du skal bruge hjælp her nu, så er du velkommen til at kontakte os.