Prismatch

Vi matcher prisen på alle danske webshops, hvis betingelserne nedenfor er opfyldt

Sådan får du prisgaranti

1. Du finder varen

Har du fundet en identisk vare billigere hos en af vores konkurrenter? Vi har mulighed for at give dig prisgaranti og matche prisen, hvis betingelserne nedenfor er opfyldt.

2. Du kontakter os

Tag et skærmbillede eller dokumenter på anden vis prisen, hvor varen kan købes og dato for tilbuddets gyldighed. Send til info@gastroparts.dk.

3. Vi undersøger

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå detaljerne. Derefter vil du hurtigst muligt få besked fra os, om varerne er sammenlignelige og vi kan matche prisen.

Du skal blot opfylde betingelserne:
  • Din henvendelse sker inden bestilling og du kan benytte prisgarantien én gang pr. ordre.
  • Varen skal være på lager både hos os og hos konkurrenten, og vi matcher i forhold til konkurrentens pris.
  • Varens pris er ekskl. levering.
  • Varen hos konkurrenten skal være omfattet af danske regler for garanti, reklamation, forbrugerbeskyttelse, told og moms.

Hvorfor vælge Gastroparts

Når du vælger en løsning hos Gastroparts, får du ikke kun en leverandør, du får en samarbejdspartner, der ønsker, at du får den bedst mulige løsning til dine behov. Du skal være helt tryg ved at vælge os

Storkundefordele

Som storkunde behøver du aldrig være i tvivl om, hvem du skal ringe til. Du bliver automatisk tilknyttet en erfaren tekniker med et solidt kendskab til vores produkter og services, så er du sikker på at få klar besked, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Konkurrencedygtige priser

Hos Gastroparts har vi mange års erfaring med storkøkken service og reservedele. Vi bestræber os på, at kunne tilbyde de bedste produkter til konkurrencedygtige priser og yde en god og individuel rådgivning.

Altid professionel service

Når du vælger en løsning hos Gastroparts, får du ikke kun en leverandør, du får en samarbejdspartner, der ønsker, at du får den bedst mulige løsning til dine behov. Du skal være helt tryg ved at vælge os.

Vi er altid til rådighed

Hos Gastroparts står vi altid klar til at hjælpe dig. Er uheldet sket, og står du skal bruge hjælp her nu, så er du velkommen til at kontakte os.