Om os

Salg og service af storkøkkenudstyr siden 2008

Salg og service af storkøkkenudstyr siden 2008

Gastroparts ApS er en veldreven familievirksomhed med hovedsæde i udkanten af København, hvorfra vi kan klare serviceaftaler og naturligvis også salg i store dele af landet. Vi har flere års erfaring inden for, salg og service af storkøkkenudstyr. Vi står for kvalitet, rådgivning og service, desuden har www.gastroparts.dk et velassorteret reservedele og vare sortiment.

Hurtig levering og en stor kundekreds. Her tilbyder vi kunderne helt nye muligheder døgnet rundt, og kunderne får altid mulighed for at få de bedste produkter til de bedste priser.

Specielle pakninger efter mål

Vi har på denne korte tid formået at starte to undervirksomheder, der hver især har sit specifikke fokus, så vi kan yde den bedste service alt efter, hvad opgaven går ud på. Som nævnt, så er fokusset på storkøkkener rundt omkring, og vi kan nu tilbyde specielle pakninger efter mål.

Vi er altid klar til at hjælpe

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os gennem fanen i menuen, hvor vi altid bestræber os på at yde hurtig hjælp, så du er sikker på at kunne få din pakning klaret hurtigt og uden unødig ventetid. Vi bestræber os derfor også på altid at have personale til rådighed. Vi arbejder desuden i døgndrift i perioder, hvilket gør det muligt for os at holde en større kundekreds, og det er naturligvis også den bedste kvalitet til de bedste priser, som vi prøver at sikre ved hjælp af den nye teknologi, som vi har fået gennem nyindkøbte maskiner, der har sat gang i denne nye del af virksomheden.

Hvorfor vælge Gastroparts

Når du vælger en løsning hos Gastroparts, får du ikke kun en leverandør, du får en samarbejdspartner, der ønsker, at du får den bedst mulige løsning til dine behov. Du skal være helt tryg ved at vælge os

Storkundefordele

Som storkunde behøver du aldrig være i tvivl om, hvem du skal ringe til. Du bliver automatisk tilknyttet en erfaren tekniker med et solidt kendskab til vores produkter og services, så er du sikker på at få klar besked, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Konkurrencedygtige priser

Hos Gastroparts har vi mange års erfaring med storkøkken service og reservedele. Vi bestræber os på, at kunne tilbyde de bedste produkter til konkurrencedygtige priser og yde en god og individuel rådgivning.

Altid professionel service

Når du vælger en løsning hos Gastroparts, får du ikke kun en leverandør, du får en samarbejdspartner, der ønsker, at du får den bedst mulige løsning til dine behov. Du skal være helt tryg ved at vælge os.

Vi er altid til rådighed

Hos Gastroparts står vi altid klar til at hjælpe dig. Er uheldet sket, og står du skal bruge hjælp her nu, så er du velkommen til at kontakte os.